Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Design Lina Johansson Folke plastmatta Grön/gräddvit 70x250 cm

[ 16046]

SEK:1995:-



E-postadress
 

Här är en lite längre version av Lina Johanssons gröntonade plastmatta Folke. Ränderna har fräscht gröna och gräddvita toner och ändarna avslutas med korta fransar i vitt. Mönstret är en uppdaterad tolkning av traditionella handvävda trasmattor.

Folke passar i de flesta rum. Har du stor hall eller modernt kök kanske längden gör sig extra bra i de utrymmena. Mattan är i vilket fall skön att gå på och lätt att hålla ren. 

Det finns ingen riktig avigsida på den här mattan - båda sidor kan använda som rätsida. 

Längd: 70x250 cm. Plastmattorna vävs på äldre skyttelvävmaskiner enligt gammal tradition. Notera att måtten kan variera en liten aning, eftersom tillverkningsprocessen till viss del är hantverksmässig.

Material: Svensktillverkad PVC och polyestervarp. PVC-plasten tillverkas av Gislaved Folie, som är ISO 14001 certifierade. Plasten är REACH-certifierad.

Tvättråd: 

  • Dammsug regelbundet. Fläckar kan torkas bort med en fuktig trasa.
  • Mattan kan tvättas för hand. Du kan också tvätta mattan i maskin. Kom då ihåg att kontrollera att mattans storlek och vikt inte överstiger din tvättmaskins kapacitet.
  • Tvätta i 30°C. Välj ett skonsamt program med mycket låg eller ingen centrifugering. Använd kulörtvättmedel, undvik blekmedel och fläckborttagningsmedel.
  • Direkt efter tvätt: sträck och forma mattan försiktigt innan den torkat. Låt den sedan plantorka eller hängtorka. Om du hängtorkar: häng den på en stång för att undvika att mattan blir missformad. Undvik att hänga den på lina.
Powered by Talex e-handelssystem