Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Ekelund - Tomtar Handduk 35x50 cm

[ 22075]

SEK:169:-



E-postadress
 

Charmiga tomtar syns på denna bomullshandduk från Ekelund. Någon drar en kälke, någon bär en ljuslykta, flera är fågelvänner. Det de har gemensamt är, att de alla ser vänliga ut. Och vänlighet kan vi inte få för mycket av här i världen, eller hur?

Vävd av 100% ekologisk bomull och GOTS-märkt. 

GOTS står för Global Organic Textile Standard, en världsledande standard för miljömärkning av textilier och det betyder att produktionen ur hållbarhetssynpunkt uppfyller både miljömässiga och sociala kriterier. 

Färg: Tomtar klädda i rött och grönt, bland stjärnor och små fåglar på ljus botten.

Design: Veronica Seipel Vejsholt

Storlek: 35x50 cm. 
Storleken är minsta storlek efter tvätt utförd efter de tvätt- och skötselråd som följer med produkten. 

Skötselråd: Tvättas i maskin med liknande kulörer i 60°C utan sköljmedel. Ska inte torktumlas. Efter tvätt skaka ut produkten ordentligt och hängtorka. För bästa utseende, stryk (lätt fuktig) i längdriktning med ångstrykjärn. Följ skötselråden på tvättetiketten och i den lilla foldern som är fäst på textilen vid leverans, med så har du en bordslöpare att glädjas åt länge.

Det svenska textilföretaget Ekelunds vävda produkter är hållbart producerade med hög kvalitet. Textilierna är ekologiska och miljömärkta med GOTS, Global Organic Textile Standard. Ekelunds produkter är också hållbara på så sätt att de har tidlös design och rätt skötta lever länge.

Ekelund är ett riktigt gammalt linneväveri, grundat 1692.

Powered by Talex e-handelssystem