Meny
...är tom
Varumärken/Brands

Maze Interior - Mitten Shelf S Hylla Svart

[ 14024]

SEK:850:-



E-postadress
 

Förvaringshyllan Mitten S är den mindre, behändiga varianten av trådhylla från svenska Maze Interior - designföretaget som sätter en stolthet i s k Slow production. Med det menar Maze att de arbetar med återvunna och hållbara material och ständigt är på utkik efter nya lösningar. De producerar så lokalt de kan och idag sker 96% av deras produktion i Sverige, närmare bestämt i Småland. 

Den stilrena hylla Mitten passar i hallen, badrummet och på kontoret. Beroende på vilken stil du har hemma passar den också i köket. 

Färg: Svart

Mått: bredd 386 mm - djup 86 mm - höjd 352 mm

Material: Pulverlackad metalltråd

Design: Olof Kolte

Svenska Maze Interior gör minimalistisk och funktionell inredning utifrån sin vision om hållbar design: Slow Production. Det innebär genomtänkt formgivning, ansvarsfull tillverkning och vettiga arbetsförhållanden och arbetsvillkor.

Maze använder återvunnen metall i all metalltråd upp till Ø 6mm. Övrig metall består av 15-20% återvunnet material. Virket de använder ska komma från hållbart skogsbruk och läder är biprodukter från köttindustrin.

Merparten av produktionen sker i Sverige, i nära samarbete med svenska hantverkare, eller i våra grannländer. Det underlättar kontroll av kvalitet och miljöaspekter.

Powered by Talex e-handelssystem